Dyrk spirer og skud

med organiske frø fra Sproutly!

Hvad synes vores kunder?

5/5

Aktuelle tilbud

Hvorfor spirer?

Det er let, billigt og sjovt at dyrke spirer! At de fleste frø, linser og bønner er nærende i sig selv kände de flesta af, men vidste du at de ville være endnu mere nyttige, hvis du spirede dem? Alle frø indeholder stoffer, der går under det samlede navn antinutrients, hvilket betyder “anti-ernæring”. Disse stoffer kan være skadelige for vores tarm i for høje doser og binder også til næringsstoffer, hvilket gør det vanskeligt for vores krop at absorbere de vigtige næringsstoffer. Ved blødgøring og spiring dannes der høje mængder enzymer, der nedbryder antinutrienterne, og det bliver lettere for vores krop at absorbere næringsstofferne. Spirer er ikke kun lettere fordøjet, de er også vist i studier at indeholde op til 100 gange så meget af visse typer enzymer og antioxidanter sammenlignet med den fuldt dyrkede plante!

Hvorfor Sproutly?

Hos Sproutly er vi med dig hele vejen fra start til slut! Vi brænder for spiring og skuddyrkning og besidder en stor viden om emnet! Vores lager af frø deles med Sveriges to største frø- og skudproducenter Munkagrodden og Nyttogrönt, hvilket betyder, at ruljansen
på vores frø er høj. Alle vores frø er testet for salmonella og e-coli, inden de sendes til kunderne, også selv spiringen testes. Vi tilbyder store mængder på alle frøsorter for dig som kunde for at finde rentabilitet i din husdyrkning.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev